Glascentrum Veendam

Ventilatieroosters

Waarom is ventilatie belangrijk en hoe kan ik mijn huis ventileren?

Ventilatie in uw huis is belangrijk om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich ophopen. Onvoldoende ventilatie veroorzaakt schimmels en huismijt en kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals benauwdheid, hoesten, hoofdpijn, slijmvorming of chronische neusverkoudheid. Laat daarom dag en nacht voldoende ramen en ventilatieroosters open.

Oorzaken vervuilde lucht

Elke dag produceren bewoners, huisdieren en planten ongeveer 10 liter vocht in een huis. Daarnaast raakt de lucht vervuild door kookluchtjes, rook en stoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Door te ventileren wordt de vochtige en vervuilde lucht afgevoerd naar buiten.

Goede ventilatie

Gebruik de ventilatiemogelijkheden in uw woning en sluit ze niet af. Voor goede ventilatie is een voortdurende zwakke luchtstroom nodig. Goed ventileren betekent dus 24 uur per dag ventileren. Ventileer vooral ook na het koken, douchen en slapen. Alleen luchten (zoals de ramen korte tijd openzetten) is niet genoeg. Na een half uurtje is de frisse lucht namelijk verdwenen en hopen vocht en bepaalde stoffen zich weer op in de woning. Een vorm van goede ventilatie is het toepassen van ventilatieroosters in kozijnen.
Glascentrum Veendam is onafhankelijk, wat inhoudt dat wij alle merken en typen ventilatieroosters kunnen aanbieden.

Hieronder vindt U de merken die door Glascentrum Veendam het meest worden gevoerd.

Bent u op zoek naar een rooster die niet op bovenstaande sites te vinden is, of heeft U geen idee welk type rooster voor U het meest geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan U graag persoonlijk te woord om een passend advies te geven.

0598 361420

Uw regionale groothandel in vlakglas en aanverwante producten.

Telefoon Glascentrum Veendam

Glassoorten

Glassoorten

Naast isolerende beglazing biedt Glascentrum Veendam nog diverse ander typen beglazing. Hieronder volgt een overzicht van een aantal mogelijkheden: Voor een advies op maat staan wij graag voor U klaar.

Bekijk meer

Contactgegevens

Glascentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@glascentrumveendam.nl
0598 361420

Glascentrum Veendam

Glaslatten

Glaslatten

Alle glaslatten die Glascentrum Veendam in het assortiment heeft, zijn vervaardigd uit kern hout van Dark Red Maranti. Deze zijn standaard verkrijgbaar in teak of 2x wit gelakt.

Bekijk meer

Offerte op maat

Offerte op maat aanvragen
Glascentrum Veendam