Glascentrum Veendam

Beglazingsartikelen

Om onze klanten zo goed en volledig mogelijk te kunnen bedienen, hebben wij de volgende artikelen in ons assortiment opgenomen:

Kitten en lijmen

Glascentrum Veendam heeft diverse kitten van uiteenlopende merken in het assortiment. Dit om voor elke toepassing een oplossing te kunnen bieden. Het type kit dat gebruikt moet worden is afhankelijk van toepassing binnen of buiten, de gewenste verf en van de ondergrond. Wij kunnen de kit leveren in kokers of in worsten. Kit op kleur behoort ook tot de mogelijkheden. Hier volgen een aantal bekende merken: Den braven, Sika, Innotec, Bloem, Otto Chemie.

Beglazingsartikelen

Ten behoeve van het plaatsen van ruiten hebben wij een ruim assortiment aan beglazingsartikelen. Hieronder vallen, PE-band, kroonband, kunststofblokjes, wigvormige blokjes, nagelbare blokjes (t.b.v. neuslatten), spiegeltape, kruisroedentape.

Gereedschappen

Wij bieden u een ruime keus in gereedschappen die u nodig heeft bij het plaatsen van glas of het verwerken beglazingsartikelen. Een greep uit ons assortiment, glassnijders, glaszuigers, glaslepels, verstekscharen, verfkrabbers, plamuurmessen, enz. Ook voor elektrisch en pneumatisch gereedschap zoals fein en paslode kunt u bij ons terecht. Zie onze acties voor onze aanbiedingen.

Glasbeslag

De keuze voor glasbeslag is zeer divers. Op www.glasbeslaginfo.nl vindt u een uitgebreid pakket aan glasbeslag. Heeft u daar gevonden wat u zoekt, laat het ons dan weten en wij kunnen het voor u regelen!

0598 361420

Uw regionale groothandel in vlakglas en aanverwante producten.

Telefoon Glascentrum Veendam

Glassoorten

Glassoorten

Naast isolerende beglazing biedt Glascentrum Veendam nog diverse ander typen beglazing. Hieronder volgt een overzicht van een aantal mogelijkheden: Voor een advies op maat staan wij graag voor U klaar.

Bekijk meer

Contactgegevens

Glascentrum Veendam
Demeterlaan 4
9641 ML VEENDAM
info@glascentrumveendam.nl
0598 361420

Glascentrum Veendam

Glaslatten

Glaslatten

Alle glaslatten die Glascentrum Veendam in het assortiment heeft, zijn vervaardigd uit kern hout van Dark Red Maranti. Deze zijn standaard verkrijgbaar in teak of 2x wit gelakt.

Bekijk meer

Offerte op maat

Offerte op maat aanvragen
Glascentrum Veendam